Covid-19: We’re continuing to adapt working practices within our factory, read our full statement

Reebok Sports Club

The Reebok Sports Club in Canary Wharfe, the UK’s largest luxury health club set over 10,000 sq ft, has undergone a multi-million pound, state-of-the-art refurbishment over three phases.

+
+
+
+
+
+
+
+

Washroom worked closely with the architectural team at Sparcstudio to deliver a truly unique and contemporary design for the washrooms and changing areas, designed to help visitors relax and unwind after a gym session. With 10,000 members, ensuring the facilities were durable enough to withstand the rigours of such a high traffic environment without compromise to the aesthetics was essential.

Washroom’s highly engineered Marcato WC cubicles, which have been specially designed with a flush front and rebated finish, ensuring division panels and doors meet edge to edge for maximum privacy, were installed in the WC areas. Manufactured from solid grade laminate, the cubicles feature wood veneer doors complemented by yellow partitions.

The Concerto integrated duct panelling system and urinal modesty panels installed throughout were both finished with a matching wood veneer laminate. The duct panelling allows ease of access for future maintenance with minimal disruption to end users.

Further adding to the high specification, robust design are Washroom’s Luminoso glass shower cubicles, which were manufactured with a green coloured layer beneath the toughened glass.

  Back to Case studies Make an enquiry   Download our corporate brochure  

Get the latest from Washroom Washroom

Receive our newsletter, plus all the latest project and product info from Washroom Washroom.