Covid-19: We’re continuing to adapt working practices within our factory, read our full statement

Heathrow Approach

We installed new male and female washrooms on four levels and created a new staff shower and changing area in the basement as part of a multi-million pound refurbishment of a landmark office in Slough to ‘Grade A’ standard.

Full height, flush front Alto toilet cubicles and white Zodiac stone vanities at Heathrow Approach +
Full height, flush front Alto toilet cubicles with a dark walnut straight grain real wood veneer finish at Heathrow Approach +
Staff shower and changing area features white Zodiac stone vanities - Heathrow Approach +
Changing area with a white bespoke locker system - Heathrow Approach +

The iconic seven-storey building at Heathrow Approach, which occupies a strategic position adjacent to the M4, was built 15 years ago and until 2015 was occupied exclusively by Honda. The building has now been extensively remodelled by international construction services company, ISG. Following the refurbishment, which included a new landscaped approach, redesigned brickwork fin element, plus striking atrium and entranceway, Heathrow Approach now provides Grade A office accommodation and easily meets modern accessibility standards.

Our full height, flush front Alto toilet cubicles were specified with a dark walnut straight grain real wood veneer finish in the washrooms. The cubicle’s unique rebated edge design provides an attractive virtually seamless façade, while it offers complete privacy for users thanks to its floor-to-ceiling doors.

Our Concerto integrated duct panel system, which was installed behind the toilets and urinals, was finished in the same real wood veneer to create a smooth finish. The system is designed to be easy-to-clean and allow ease of access for future repairs or maintenance, making it a popular choice for office washrooms.

The crisp white Zodiac stone vanities complete the high specification design. Comprised of 93 per cent quartz, the vanities catch and reflect light, bringing clarity and consistency of colour to the facility, along with exceptional strength and durability.

The staff shower and changing area in the basement features the same white Zodiac stone vanities along with our bespoke locker system also finished in white to create a bright clean and contemporary space.

  Back to Case studies Make an enquiry   Download our corporate brochure  

Get the latest from Washroom Washroom

Receive our newsletter, plus all the latest project and product info from Washroom Washroom.