Covid-19: We’re continuing to adapt working practices within our factory, read our full statement

Heal’s Building, London

We’ve installed new unisex ‘superloos’ on every floor of the iconic Heal’s building in London following an extensive refurbishment programme.

Heal's building London handle close-up +
Heal's building London cubicle +
Heal's building London exterior +
Heal's building London cubicle door +

Once home to Heal’s department store in the west of the city, the building has been completely refurbished to provide Grade A office space for a range of creative companies, while the original character of the building has been carefully retained and restored.

During the project Washroom worked closely with interior fit-out specialist square metre to install the new washrooms. As each level had a limited floor plan area, new unisex ‘superloos’, which are self-contained cubicles each with its own vanity unit and hand drying facilities, were installed to make the most of the space available.

To meet the high specification design brief the washrooms were fitted out with natural stone vanities, featuring inset waste bins to keep the space clean and tidy. The wall panelling and Washroom’s Concerto integrated duct panel system were both manufactured from toughened glass to provide a surface which is easy to clean and maintain, while providing the high specification finish required.

Full height toilet cubicle doors from Washroom’s Alto range, which were metal faced to complement the grey tones used throughout the washroom design, were installed to provide complete privacy. The cubicle doors also feature bespoke door handles, specially designed for this project.

  Back to Case studies Make an enquiry   Download our corporate brochure  

Get the latest from Washroom Washroom

Receive our newsletter, plus all the latest project and product info from Washroom Washroom.