Covid-19: We’re continuing to adapt working practices within our factory, read our full statement

Contemporary space-saving washroom solution at 6 Langley Street, London

Our new Your Space superloo cubicle range provided the perfect contemporary space-saving solution for this historic office building.

Your Space superloo at 6 Langley Street, London +
Matt black finish on washroom accessories at 6 Langley Street, London +
Disabled washroom using toughened glass back-painted in light grey +
Your Space superloo range at 6 Langley Street, London +

The historic Grade II Listed 19th century warehouse building on Langley Street, which was once part of the Woodyard Brewery complex, sits between London’s Covent Garden and Soho. Having been sensitively refurbished by Barr Gazetas architects, the six-storey building now provides contemporary office space on the upper floors with retail units on the ground level. The building still retains much of its original character with steel columns and exposed brick walls cleverly woven into the design as the old blends seamlessly into the new.

We were delighted to work with Barr Gazetas to deliver the bespoke new washrooms for each of the upper office floors as part of the overall refurbishment and our new Your Space superloo range proved to be the ideal solution by effectively maximising the available floorspace.

Each Your Space toilet cubicle is entirely self-contained with a WC, vanity unit, hand-drying facilities and storage for consumables, all enclosed behind a full height toilet cubicle door. As well as offering a space-saving solution by removing the need for separate vanity area outside the cubicles, Your Space also gives end users complete privacy and can be easily designated as unisex facilities.

The Your Space range is available in a wide choice of materials and finishes to suit any design. Here our full height Alto Kristalla toilet cubicles, manufactured using toughened back-painted glass, were specified. The cubicle doors, partitions and Concerto integrated duct panelling were all manufactured from toughened glass back-painted to the same light grey shade, while the matt black finish of the washroom accessories, including pull handles, locks, signage and taps, provide contrast.

Each Your Space superloo also features a bespoke vanity unit which we manufactured using Corian solid surface in crisp white with a contrasting inset sink. The vanities were completed with a Tego hinged mirror unit above, providing storage for washroom consumables and paper towels, plus an integrated wastebin, both designed to keep each cubicle clean, tidy and clutter-free.

  Back to Case studies Make an enquiry   Download our corporate brochure  

Get the latest from Washroom Washroom

Receive our newsletter, plus all the latest project and product info from Washroom Washroom.