20 North Audley Street

We’ve installed washrooms on three levels of a newly refurbished office building in the heart of London’s Mayfair district.

+
Marble units with illuminated mirrors and top mount basins - 20 North Audley Street +
Close-up of Alto toilet cubicles in American Black Walnut real wood veneer - 20 North Audley Street +
Alto toilet cubicles and marble vanity units at 20 North Audley Street +

The building, on the corner of North Audley Street and North Row, has been completely refurbished throughout to provide exceptional Grade A office space on the first, second and fifth floors plus a private roof terrace with stunning views of London’s West End. Its new reception area, designed by Barr Gazetas architects, features a bespoke dark wood reception desk and full height marble wall coverings to make a striking first impression on visitors.

The new washrooms, which we installed on all three office levels, were designed to reflect the style of the reception area by using similar dark wood veneers and the same marble to create a sense of cohesion between different areas of the building.

Featuring circular top-mounted basins and integrated waste bins, we manufactured our bespoke vanity units from marble of the same colour and style as the marble wall coverings in the reception area. Illuminated mirrors plus wall-mounted taps and soap dispensers complete the design, while the marble panelling continues full height around the sinks and behind the mirrors.

Our full height Alto toilet cubicles were finished with American Black Walnut real wood veneer to mirror the dark wood used throughout the reception area. The full height rebated flush system of our Alto toilet cubicles offers a virtually seamless façade and, together with the bespoke marble vanities, makes a design statement to match the rest of building’s newly redesigned office accommodation and common areas.

The project also involved designing and installing a disabled toilet on each floor in exactly the same design and installing all the washroom ancillaries required.

Following the successful installation of the new washrooms on the three office levels, we were invited back to work on the new staff cycle change area in the basement of the building. We’re installing Concerto duct panelling in real wood veneer plus washroom ancillaries.

Download case study sheet     Back to Case studies Make an enquiry   Download our corporate brochure  

Get the latest from Washroom Washroom

Receive our newsletter, plus all the latest project and product info from Washroom Washroom.